2009 Schedule

Thursday, November 19:

7:00-8:30: Breakfast and Registration
8:30-9:00: Welcome and Introductions – Exhibit Hall

  • Tom Pritchard

9:00-10:30: Keynote – Exhibit Hall

  • Janelle Rivers, Introduction
  • Dr. Thomas Guskey, “Using Standards and Assessments to Improve Student Learning”

10:30-10:45: 15 Minute Break
10:45-11:30: Morning Breakout Sessions: Block A
11:30-11:35: 5 Minute Break
11:35-1:25: Luncheon Keynotes – Exhibit Hall

  • Missy Wall-Mitchell, Introduction
  • Matt Chapman, “Student Assessments for the Next 25 Years”

1:25-1:30: 5 Minute Break
1:30-2:15: Afternoon Breakout Sessions: Block B
2:15-2:30: 15 Minute “Cookie” Break
2:30-3:15: Afternoon Breakout Sessions Continued: Block C
3:15-3:30: 15 Minute Break
3:30-4:15: Afternoon Breakout Sessions Continued: Block D
4:15-6:15: Wine & Cheese Reception – Ballroom Hall on Upper Level

Friday, November 20:

7:00-8:30: Breakfast and Registration
8:30-9:00: Welcome and Introductions – Exhibit Hall
9:00-10:30: Keynote – Exhibit Hall

  • Jennifer Coleman, Introduction
  • Dr. Anne Davies, “Looking into Standards-based Classrooms: Formative Assessment in Action”

10:30-10:45: 15 Minute Break
10:45-11:30: Morning Breakout Sessions: Block E
11:35-12:45: Luncheon – Exhibit Hall
12:45-1:30: Afternoon Breakout Sessions: Block F
1:30-1:45: 15 Minute Break
1:45-2:30: Afternoon Breakout Sessions Continued: Block G
2:30-2:45: 15 Minute Break
2:45-3:30: Afternoon Breakout Sessions Continued: Block H

Comments are closed.