2010 Schedule

5:00-7:00: Opening Reception – Hotel Desk

Monday, November 8:

6:30-8:00: Continental Breakfast & Registration – J West Hall
8:00-8:15: Welcome & Introductions – J West Hall

  • Valerie Truesdale

8:15-9:45: Keynote – J West Hall

  • Stephen Ventura, “Data Teams and Common Formative Assessments”

9:45-10:05: 20 Minute Break
10:05-10:50: Morning Breakout Sessions: Block 1
10:50-10:55: 5 Minute Break
10:55-11:40: Morning Breakout Sessions Continued: Block 2
11:40-12:00: 20 Minute Break
12:00-1:40: Luncheon Keynotes – J West Hall

  • Dennis W. Bega

1:40-2:00: 20 Minute Break
2:00-2:45: Afternoon Breakout Sessions: Block 3
2:45-2:50: 5 Minute Break
2:50-3:35: Afternoon Breakout Sessions Continued: Block 4
3:35-3:45: 10 Minute Break
3:45-4:30: Afternoon Breakout Sessions Continued: Block 5
5:00-7:00: Evening Reception with Hot Hors D’Oeuvres and Band – Hotel Deck

Tuesday, November 9:

6:30-8:00: Continental Breakfast & Registration – J West Hall
8:00-8:15: Remarks & Introductions – J West Hall

  • Tom Pritchard

8:15-9:45: Keynote – J West Hall

  • Karen Bailey, “The Power of Formative Assessment”

9:45-10:05: 20 Minute Break
10:05-11:35: Morning Breakout Sessions: Block 6
11:35-12:00: 25 Minute Break
12:00-1:40: Luncheon Keynotes – J West Hall

  • Matt Chapman

1:40-2:00: 20 Minute Break
2:00-2:45: Afternoon Breakout Sessions: Block 7
2:45-2:50: 5 Minute Break
2:50-3:35: Afternoon Breakout Sessions Continued: Block 8

Comments are closed.